lørdag den 24. juli 2010

Så sluttede sommerlejren



Det er lørdag aften og jeg sidder hjemme. Meget træt!
Sov nu længe i morges, dejligt. Mikkel vågnede først kl 8,00. Så det var bare helt vildt lækkert.

Vi stod op og spiste morgenmad inden turen gik til Bødkerhuset og den store afslutningsdag for sommerlejren.

Jeg havde nu sammen med Michael, i går, styr på dagens Binko-Banko-show. Så det var bare om at finde ting og sager frem til det. Tal-Tage og Disko-Daisy skulle bare give den gas!!! Og jeg var bare SÅ klar.

Forældrene begyndte så småt at ankomme ved 12-tiden. Der blev tændt op i grillen til hotdogs. Og der blev bare spist til den store guldmedalje.

Da klokken nærmede sig 13,45 var Michael og jeg bare klar til at fyrre den af! Teknikker-Torben havde tændt det store fyrværkeri og vi stod klar med kostumer, parykker og sminke. Skal lige siges at vi ikke frøs. Det var bare VARMT!!!
Showet gik bare super godt. Alle virkede bare helt oppe og køre over det!!! Og vi fik stor ros fra flere forældre, inden de tog hjem. Det gjorde de ved 15-tiden.

Der faldt hurtigt ro over lejren, da alle unger og forældre havde forladt stedet. Og de kolde drikkevarer blev stillet på bordet. Og det blev nydt, roen!!

Kristian og Rikke blev sendt i byen for at handle ind til bøffer og majs!! -Det ville Line have :-) Herrerne gik i Poolen og vi tøser stod og grinede af deres fjolledeheder. Mikkel ville også i poolen, og det kom ham.

Vi fik pakket det meste af lejren sammen. Poolen blev tømt (21.000 l) og det gik faktisk stærkt.
Der blev grillet og spist. Dejlig mad!

Men så var der også dømt træthed, over hele linien. Vi tog hjem. Det forlyder at resten af flokken fik spillet etspil og gik omkuld :-)

Faktastisk uge og fantastiske mennesker! I har bare gjort at mit sind kommer tæt på den "gamle Bonnie!" :-)







Ingen kommentarer:

Send en kommentar